CHP Milletvekilleri Nevşehir'de
CHP'li milletvekilleri, Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde patates üreticilerinin sorunlarını dinledi.

Derinkuyu meydanında yaklaşık 500 kişilik bir kalabalığa hitap eden CHP Milletvekilleri, patates üreticilerinin sorunlarını TBMM gündemine taşıyacaklarını ve üreticilerin daha fazla mağdur edilmemesi için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini kaydetti.
CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak burada, hükümetin tarım politikasını eleştirerek AK Parti iktidarının Türk çiftçisine sahip çıkmadığını söyledi.
Şafak: Bunun en bariz örnekleri Nevşehir ve Niğde'de. Bakın binlerce çiftçi burada kaderine terk edildi. Borçlarından dolayı çiftçi tarlasını sulayamıyor ve üretim yapamıyor. Bunu başarabilenler ise patateslerini satamıyor. Ama Nevşehirli üreticiler yalnız değil. CHP olarak onların yanındayız." dedi .
