Beyoğlu’nda Korkutan Yangın: 4 Yaralı

Beyoğlu'nda sabaha karşı 4 katlı bir apartmanın üçüncü katında çıkan yangında, biri bayan 2 kişi yanarak, 2 kişi de dumandan etkilenerek yaralandı.

Beyoğlu’nda Korkutan Yangın: 4 Yaralı
İtfaiye ekiplerinin sokağa girmekte zorlandığı yangın, mahalle sakinlerine korku dolu dakikalar yaşattı. Edinilen bilgilere göre, sabah saat 04.00 sıralarında Kocatepe Mahallesi Duvarcı Adem Sokak 8 numarada bulunan 4 katlı apartmanın üçüncü katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine Beyoğlu ve Fatih itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye araçları, dar sokaklar nedeniyle zor anlar yaşadı.

Bu sırada yangının çıktığı ikinci katta oturan yabancı uyruklu biri bayan 2 kişinin yanarak yaralandığı kaydedilirken, alevler arasında mahsur kalarak yaralanan kadının balkondan atladığı öğrenildi. Dördüncü katta mahsur kalan Mehmet Coşkun ile Mübeccel Yassa isimli vatandaşlar itfaiye merdiveniyle kurtarıldığı bildirildi.

Çıkan yangında en üst daireden oturan Coşkun ve Yassa’nın dumandan etkilendiği kaydedildi. Yanarak yaralanan ve dumandan etkilenen 2’si bayan toplam 4 kişi, olay yerine gelen ambulanslarla çevre hastanelere sevk edildi. Yangına müdahale eden bir itfaiye eri ise dumandan zehirlenerek ayran içti. İtfaiye, yangının olduğu kata merdiven aracı çıkartmakta güçlük çekince, karşı apartmanda oturan apartman sakinleri hortumlarla alevlere müdahale etti. Sokağa güçlükle giren itfaiyeciler, yangına kısa sürede müdahale ederek alevlerin daha fazla büyümesini önledi.

Öte yandan çıkan yangın nedeniyle mahalleli sokağa dökülerek polis ve itfaiye ekiplerinin çalışmasını güçleştirdi. Yaşanan izdiham, polisin sokağa güvenlik kordonuna almasıyla aşıldı.

Yangının çıkış nedeni araştırılıyor .
Kaynak: İHA