Gümüşhaneli İşadamları İftar’da Bir Araya Geldi

Gümüşhane Sanayici ve İşadamları Derneği (GÜSİAD) Gümüşhane Şubesi tarafından düzenlenen iftar yemeğinde kentin işadamları bir araya geldi.

Gümüşhaneli İşadamları İftar’da Bir Araya Geldi
Tarihi Balyemez konağında düzenlenen iftar programına Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Vali Yardımcısı Cahit Karatepe, Tekke Belediye Başkanı Gürsel Şeyhoğlu, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Başkanı İsmail Akçay, GÜSİAD Şube Başkanı Murat Akçay ve 40’a yakın işadamı katıldı.

Yemeğin ardından bir konuşma yapan GÜSİAD Gümüşhane Şube Başkanı Murat Akçay, dernekçiliğin bir gönül işi olduğunun altını çizerek, zor coğrafi yapısı, fiziki imkanları ve kısıtlı sosyo ekonomik yapısıyla çok zor şartlar altında ticaret yapılan Gümüşhane’de işadamlarının ekonomik göstergelerin aynası olduklarını söyledi.

Sanayici ve işadamları olarak Gümüşhane’yi acısıyla, tatlısıyla, sıkıntılarıyla, sevinçleriyle birlikte yaşadıklarını ve yatırım yapıp istihdam sağlayarak il ekonomisine katkı sağladıklarını ifade eden Akçay, “Merkezi hükümetçe açıklanan teşvik paketinin biran önce harekete geçirilerek, pakette 5.bölgede yer alan ilimize yapılabilecek yatırımların önün açılmasının faydalı olacağına inanıyoruz. Kamusuyla, özel sektörüyle, vatandaşıyla hepimiz bu şehrin bir parçası, yapı taşlarıyız. Birlikte varız. Çıtayı el birliği ile bulunduğu yerden daha yükseklere taşıyabiliriz.” dedi.

Yemek programı GTSO Başkanı İsmail Akçay tarafından yapılan teşvik bilgilendirmesi ve sohbetle sona erdi .
Kaynak: İHA