AK Gençlerden Ramazan Şöleni

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Van Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından Edremit ilçesindeki Kocaeli Dostluk Parkı’nda düzenlenen Ramazan etkinliğine çok sayıda vatandaş katıldı.

AK Gençlerden Ramazan Şöleni
İlahi dinletisi ve Konya’dan gelen Mevlana semazen grubunun gösterimi vatandaşların büyük beğenisini kazandı. Yusuf Selam ve Ömer Faruk Özcan söylenen ilahi ve ezgilerle tüm Vanlılara unutamayacakları bir gece yaşattı. Söylenen ilahilerin ardından sahneye çıkan Mevlana semazen grubu, vatandaşlara duygu dolu anlar yaşattı. Bazı vatandaşların gözyaşlarına hâkim olamadığı gösteri, programa damgasını vurdu.

AK Gençlik tarafından düzenlenen organizasyona, AK Parti Van Milletvekilleri Fatih Çiftci, Mustafa Bilici, İl Başkanı Abdullah Aras, Merkez ilçe Başkanı A. Menaf Keyifli, Başkan yardımcısı Yavuz Kuşan, Kadın Kolları Başkanı Av. Nahide Hakan, Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Acar, Edremit ilçe Başkanı Handan Fidan, ilçe belediye başkanları, İl Genel Meclisi üyeleri, yönetim kurulu üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programa katılan herkese teşekkür ettiğini belirten AK Parti Gençlik Kolları Başkanı M. Eyüp Acar, böylesi programların Van için çok büyük bir önem ifade ettiğini söyledi.

Acar, ‘‘11 ayın sultanı olan bu mübarek Ramazan ayında bir program düzenlemek istedik. Organizasyonumuza halkımızın yoğun ilgi göstermesi ise bizleri çok mutlu etti. Milletvekillerimizden ve İl başkanımızdan aldığımız destek ile bu programları düzenliyoruz. Etkinliklerimizi devam ettirmeye çalışacağız. Sadece Van merkez değil, diğer ilçelerimize de etkinliklerimizi yaymayı hedefliyoruz” dedi .
Kaynak: İHA