Kepez Belediyespor’dan İftar Yemeği

Kepez Belediyespor, kulübün lisanslı sporcularının ve spor okulundaki öğrencilerin ailelerine iftar yemeği verdi.

Kepez Belediyespor’dan İftar Yemeği
Kepez Belediyesi Hasan Doğan Stadı'nda verilen iftar yemeğinde; yöneticiler, antrenörler, sporcular ve aileleri bir araya gelerek, Ramazan'ın bereketini, coşkusunu paylaştı. Dayanışmayı ve kardeşlik ortamını pekiştirmeyi amaçlayan iftara; Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti il Başkanı Mustafa Köse, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Kulüp Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, sporcular ve aileleri katıldı.

Yaklaşık 2 bin 500 davetlinin katıldığı yemekte konuşan Başkan Hakan Tütüncü, Ramazan'ın, gönüllerin birbirine daha da yaklaştığı, yardımlaşmanın arttığı, birlik ve beraberlik ayı olduğuna işaret etti. Tütüncü, "Bu özel zamanda, Kepez Belediyesi'nin en önemli kurumlarından biri olan spor kulübünün spor okulundaki ve takımlarındaki sporcularla ve çok değerli aileleriyle iftar sofrasında bir arada olalım istedik. 3 aylık bir dönemde açılan spor okulunun hizmet süresini 12 aya çıkardık. 10 ayrı branşta açılan Kepez Belediyespor yaz okulu, Antalya'da en kapsamlı spor hizmetini veriyor” dedi.

SPOR ALT YAPISINA DESTEK VERİYORUZ
Genç nüfusun yoğun olduğu Kepez’de, Türk sporunun alt yapısına destek vermek istediklerini ifade eden Tütüncü, “Belediyelerin profesyonel kulüp oluşturmak gibi görevi yok. Belediyeler her zaman için amatör sporla ilgilenmeli, spor alt yapısına destek vermelidir. Kulübümüzün sporcularının içerisinden geleceğin profesyonel takımlarında görev alabilecek sporcuları yetiştirebilmenin gayretindeyiz." Bin 750'nın üzerinde öğrencinin bulunduğu spor okulundan yetişecek çocukların, hem ulusal hem de uluslararası düzeyde önemli başarılar kazanacağına olan inancını dile getiren Başkan Tütüncü, Kepez Belediyespor'un, Antalya markasına katkı veren bir kulüp haline geldiğinin altını çizdi.

İftar organizasyonundan dolayı Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu'na ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Tütüncü, daha sonra masaları gezerek velilerle sohbet etti.

İftar yemeği, Başkan Tütüncü'nün sporcularla ve aileleri ile hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi .
Kaynak: İHA