Galatasaray İzmir’e Gitti

Galatasaray, İtalya Serie A takımlarından Lazio ile oynayacağı hazırlık maçı için bugün İzmir’e gitti.

Sarı-kırmızılı ekip Atatürk Havalimanı’ndan özel bir uçak ile İzmir’e gitti. Havalimanında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Galatasaray Yöneticisi Abdurrahim Albayrak, Lazio maçının hazırlık maçlarının en önemlileri arasında yer aldığını belirterek, “İzmir sıcak ama Galatasaray taraftarının stadı tıklım tıklım doldurduğunu biliyoruz. İzmir tarafından daha önce bir maç oynamadığımız için Fatih hoca özellikler orada oynamamızı istedi. Lazio takımı da İzmir’i daha yakından görmüş olur. Güzel bir maç olacağına inanıyorum” dedi.

8 Ağustos Çarşamba günü Fiorentina ile oynayacakları maçada değinen Albayrak, “İlk defa seyircimiz Çarşamba günü Fiorentina ile yapacağımız maçta takımımızın yeni transferlerini sahada görebilecekler. Bu maça 55 bine yakın taraftarın geleceğine inanıyoruz. Zaten 40 bin kombine satılmış. Fatih hocanın da çalıştırdığı Fiorentina ile çok hoş bir maç oynanacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

“ERZURUM’DAKİ MAÇTDA İYİ BİR DOSTLUK MESAJI VERİLECEK”
Süper Kupa Finali’nde Erzurum’da Fenerbahçe ile oynanacak derbi maçı için ise Albayrak, “Biletler Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarı arasında yarı yarıya paylaştırıldı. Bilet fiyatları da makul bir seviyede tutuldu. Orada da iyi bir maç olacağını düşünüyorum. En azından ligler başlamadan önce iki güzide kulübümüzün taraftarla ve camialara iyi bir mesaj vereceğini düşünüyorum. Liglerimizin başlanmasına çok az bir süre kaldı bu maçta yeni bir sayfa açılamasında önemli bir etken olacaktır. Erzurum da dostça el ele bir maç izleyeceğimize inanıyorum” diye konuştu.

“MELONUN KARDEŞİNE KULÜP ARIYORUM”
Melo’nun kardeşine kulüp aradığını söyleyen Albayrak, “Melo benden geçen senede böyle bir talepte bulunmuştu. Bende kendisine Türkiye’de bir kulüp bulmuştum ama bu iş uzadıkça bulduğum kulüpte transfer yaptı. Şimdi yeniden bir kulüp bakacağız” ifadelerini kullandı .
Kaynak: İHA