Hakan Uysal Amerika'dan Döndü

''Yerelden Cambridge ve NASA'ya Dezavantajlı Öğrencilerde Çanakkale Değerleri ve Girişimcilik Bilincini Geliştirme Projesi'' kapsamında gerçekleşen kampa katılarak, Amerikan Havacılık ve Uzay Merkezi'ne giden Hakan Uysal, Çanakkale'ye döndü.

Uysal, gezi sonrası yaptığı açıklamada, Amerika'yı ve NASA'yı görmekten dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Yaklaşık 11 saat süren sorunsuz bir yolculuktan sonra Amerika'ya Newyork şehrine gittiklerini ifade eden Uysal, ''O günü dinlenerek geçirdikten sonra ikinci gün Washington'a geçtik. Burada geçirdiğimiz diğer günlerde önemli yerleri gezdik. Bunlar arasında Beyaz Saray, 2. Dünya Savaşı Anıtı, Washington Anıtı, Corcoran Resim ve Sanat Galerisi, Amerikan Tarih Müzesi, Amerikan Başkanlarından Lincoln'ün mezarının bulunduğu müze, Hırshhorn Heykel Müzesi gezdiğimiz yerlerin bazılarından'' dedi.

Son olarak NASA'ya ziyarette bulunarak buradaki yerleri incelediklerini anlatan Uysal, şöyle devam etti:

''Burada çok değerli bilgiler edindim. Ziyaret benim için çok faydalı geçti. Bu ziyaretimin gerçekleşmesi ve kamp sürecinde emeği geçen ve her konuda destekleterek büyük yardımları olan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi öğretim görevlisi hocalarıma, Ezine Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Mustafa Palaz'a, okul müdürüm İlyas Şen'e, Kaymakamımız Cengiz Karabulut'a, aileme ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.''
Kaynak: AA