Aydın’da 30 Ağustos Resepsiyonu
Aydın’da 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Aydın Valisi Kerem Al resepsiyon verdi.

Akarsu Park tesislerinde düzenlenen resepsiyonda davetlileri Aydın Valisi Kerem Al, eşi Beyhan Al ve Aydın İl Jandarma Komutanı Bülent Bulut ve eşi kapıda karşıladı.
Aydın Valisi Kerem Al, resepsiyon boyunca davetliler ile birlikte yakından ilgilendi.
ATB’NİN KONSERİNE KATILDILAR Resepsiyonun ardından davetliler Aydın Ticaret Borsası’nın düzenlediği ‘Antakya Medeniyetler Korosu’ konserine katıldı.
Konserde, imamlar, rahipler, rahibeler ve hahamların oluşturduğu koronun seslendirdiği ilahiler dinlendi.
Konserde konuşan Aydın Ticaret Borası Başkanı Adnan Bosnalı, katılımcılara teşekkürlerini sundu. Bosnalı, “Bu anlamlı günün gecesinde, bir çok medeniyete ev sahipliği yapmış, nice kültürleri bağrına basmış ve taçlandırmış Antakya Medeniyetler Korosu’nu misafir ediyoruz. Muhtelif din ve mezheplerin temsilcilerinden oluşan bu koro barış, kardeşlik ve hoşgörünün en güzel örneğidir. Uygarlıkların beşiği, kültürler mozaiği güzel ülkemizde birlik ve beraberliğimizin bu temelde olmasını farklılıklarımızın zenginliğimiz olduğu bilinciyle, karşılıklı saygı ve hoşgörü ortamının, zihinlerimizin derinliklerinde önyargısız kazınmasını diliyorum. Dünya tarihinin unutulmaz zaferini Türk milletine armağan eden büyük Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.” dedi.
Yılmaz Özfırat’ın şefliğinde konser veren 2012 Nobel Barış Adayı ‘Antakya Medeniyetler Korosu’ izleyicilerden tam not aldı .
