Zafer Bayramı Sındırgı'da da Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı, Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde de coşkuyla kutlandı.

Zafer Bayramı Sındırgı'da da Kutlandı
İlk olarak belediye önündeki Atatürk anıtına, saat 11.00’de Sındırgı Kaymakamı Hüseyin Çelik, Belediye Başkanı Özgür Ertuğrul ve Garnizon Komutanı Yüzbaşı Alper Akça tarafından çelenk koyuldu. Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı'ndan sonra Sındırgılı şehitlerin isimleri okundu.Türk Silahlı Kuvvetleri adına günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Jandarma Kıdemli Başçavuş Osman Damar, 30 Ağustos’un Türk tarihinin en önemli noktalarından biri olduğuna dikkat çekti. Öğrencilerin şiir okumasından sonra Cumhuriyet Meydanı'nda sona eren kutlamalar, Kaymakam Çelik’in makamında tebrikleri kabulüyle devam etti. Tebrik törenine, şehit aileleri başta olmak üzere birçok vatandaş katıldı.

Burada konuşan Çelik, “Bu mutlu günde, zaferi bize yaşatan Atatürk ve silah arkadaşlarıyla kahraman Türk ordusuna şükran ve minnetlerimizi sunuyorum. Bu vesileyle Sındırgı halkının ve şanlı ordumuzun tüm mensuplarının Zafer Bayramı'nı en içten duygularla kutluyor, esenlikler diliyorum.” dedi.

Kutlamalara İl Genel Meclisi üyeleri, Belediye Meclisi üyeleri, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri, daire amirleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri de katıldı.