Söke'de Zafer Bayramı Kutlandı

Yurdun dört bir yanında olduğu gibi 30 Ağustos Zafer Bayramı Söke'de de törenlerle kutlandı.

Söke'de Zafer Bayramı Kutlandı
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 90. yıl dönümü nedeniyle Söke'de gerçekleşen törenlerde ilk olarak Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu yapıldı. Gerçekleşen çelenk sunumu ile başlayan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama törenlerine Kaymakam Mehmet Demirezer, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Hilmi iyilikçi, Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi, Söke Cumhuriyet Başsavcısı Ayhan Önder başta olmak üzere protokolün diğer üyeleri, daire müdürleri ve askeri erkan katıldı.

Söke’de gerçekleşen 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama törenlerinde Ak Parti Aydın Milletvekili A. Gültekin Kılınç da katıldı.

Törende Çelenklerin konmasının ardından İstiklal Marşı okundu.

Çelenk töreni sonrasında Söke İlçe Kaymakamlığında tebriklerin kabulü töreni vardı. Tebrigat sonrasında Cumhuriyet Meydanında kutlama törenine geçildi. İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Hilmi İyilikçi ve Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi halkın ve tören birliklerinin bayramını kutladı. Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı Garnizon Komutanlığında görevli P. Üsteğmen Abdullah Ülger yaptı. Üsteğmen Ülger konuşmasında vatan topraklarının fedakarlıklar ve zorluklar içinde kazanıldığını ve aynı özveri ile ilelebet korunacağını söyledi.

Yapılan konuşmanın ardından kutlama programı resmi geçit töreni ile son buldu .
Kaynak: İHA