İsparta'da Çarşamba Pazarı Projesi

Isparta Belediyesi Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Davraz Mahallesi'nde yapımına başlanan Çarşamba Pazarı'nın 4 ay sonra tamamlanacağı bildirdi.

İsparta'da Çarşamba Pazarı Projesi
Pazar alanının Avrupa Birliği normlarına uygun olacağını belirten Başkan Günaydın, pazar alanındaki çalışmaların büyük bir hızla devam ettiğini ve pazarın, Isparta’yı simgeleyen bir yapı halinde olacağına belirtti.

Şehrin vizyonunun değişeceğini belirten Günaydın, “Yapmış olduğumuz çalışmalar, mahallelerimizi aşan çalışmalar. Bu yapı, Isparta boyutunu temsil eden çalışma. Buraya küçük gecekondu tarzında popülizm anlamında yapılar yapılmayacak. Buna benzer yapılar mahallerimizde var. Ama bunlar iş görmez tarzda yapılar. Vatan mahallesinde iş görmez fonksiyonunu yitirmiş dükkanlar var. Nereye kahve yaparsak oralar iyi çalışıyor. Halk hizmeti bakımından önemli bir unsur değil" dedi.

Başkan Günaydın sözlerini ise şöyle tamamladı :"Esnaf ve çeşitli derneklerin yer alacağı çarşı derneği kuralım. Hatta şimdi kurulsun hazır karşımıza gelsin. Esnafın isteklerine katkıda bulunalım. Dernek aracılığıyla 5 otobüs alalım. Dere, Akkent ve Çünür’e kadar günlük seferler yapılsın. Uzak mahallelerden de buraya alışveriş yapılmaya gelinsin. Isparta belediyesi bataktan çıkmıştır. Boynunu suyun üstüne çıkarmıştır. Yüzmeye başlamıştır. Biraz daha nasıl hızlı yüzebilir diye planlıyoruz" ifadesini kullandı .
Kaynak: İHA