Ege-Koop’tan Fuara Öze Kampanya

Konut devi Ege-Koop, 81. İzmir Enternasyonal Fuarı’na hazırlanıyor.

Ege-Koop’tan Fuara Öze Kampanya
Uzun bir aradan sonra ilk kez bu yıl kapalı standını oluşturan Ege-Koop, fuar süresince iki konuda ziyaretçilerin dikkatini çekmeyi amaçlıyor.

İzmir Sağlık Serbest Bölgesi Projesi’nin mimarı Ege-Koop Proje Merkezi’ni ‘Ver Elini İzmir; Hedef 2050’ sloganıyla İzmirlilerle buluşturacak olan kuruluş, ayrıca önümüzdeki günlerde ülke gündemini büyük ölçüde meşgul edecek olan kentsel dönüşüm konusunda da danışmanlık hizmeti verecek. Toplu konut devi ayrıca Keyifli Yaşam Evleri, Dünyaevi AVM ile Villakent’te arsa satışına ilişkin muhteşem üç ayrı kampanya ile de büyük yankı uyandırmayı planlıyor. Dünyanın en köklü uluslararası genel ticaret fuarlarından İzmir Enternasyonal Fuarı, 31 Ağustos - 09 Eylül 2012 tarihleri arasında 81. kez kapılarını açıyor. Her yıl altmışa yakın ülkeyi, bini aşkın firmayı, yerli yabancı bir buçuk milyona yakın ziyaretçiyi ağırlayan fuarda en çok ilgi gören standlardan biri de EGE-KOOP’a ait olacak. Uzun yıllardır hep açık alanda kurduğu standını bu yıl kapalı alan olan 2 nolu holde oluşturan EGE-KOOP, ziyaret süresince ilgi odağı olacak.

EGE-KOOP standında kampanya ve sürprizlerin yanı sıra iki konu da ziyaretçilerin dikkatleri çekilecek. Ziyaretçiler, İzmir’in en az 2050 yılını hedefleyen ve buna göre çalışmalar yürüten, mega projeler üreten EGE-KOOP Proje Merkezi ile buluşma imkanı bulacak. Başta tüm Türkiye’de büyük yankı uyandıran İzmir Sağlık Serbest Bölgesi olmak üzere merkezin hazırladığı projeler ve bundan sonraki hedefler konusunda bilgi sahibi olacak fuar ziyaretçileri, ayrıca katılımcılık ilkesinden hareketle görüş ve önerilerini de aktarma fırsatı bulacak.

KENTSEL DÖNÜŞÜM STANDI!
EGE-KOOP standında öne çıkacak bir başka çalışma ise, önümüzdeki günlerde Türkiye’nin uzun yıllar konuşacağı kentsel dönüşüm uygulamaları olacak. Standta ‘EGE-KOOP ve Kentsel Dönüşüm’ isimli a’dan z’ye hemen her bilginin paylaşıldığı kitapçık dağıtılacak, kentsel dönüşüm sunumları gerçekleştirilecek, dönüşüm uygulamaları hakkında EGE-KOOP uzmanları ile birebir görüş alışverişinde bulunulabilecek .
Kaynak: İHA