Başkan Alıcık, Törenlere Sünger Kulaklık İle Katıldı

Geçtiğimiz cumartesi günü aniden rahatsızlanarak gittiği hastanede yüzde 40'lık işitme kaybı nedeniyle tedavi görmeye başlayan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerine de özel sünger kulaklık ile katıldı.

Başkan Alıcık, Törenlere Sünger Kulaklık İle Katıldı
Cep telefonu kullanımı, aşırı tempo, yüksek sesli yerlerde bulunma ve stresten kaynaklanan idiyopatik ani işitme kaybı tanısı konan Başkan Alıcık'ın tedavisi sürerken, etkinlikleri de aksatmadan katılıyor.

Nazilli’de bulunan Özel bir hastanede süren tedavisinde Çarşamba günü yapılan kontrollerde yüzde 40'lık işitme kaybının yüzde 10'a düştüğü ve durumunun iyiye gittiği öğrenilen Başkan Alıcık’ın sağlık sorununun 15 gün içerisinde tamamen düzeleceği öğrenildi. Daha önce AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç'ın geçirmiş olduğu işitme kaybı hastalığını 2 ay atlatamadığı öğrenilirken bugün ise aynı rahatsızlığın Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'de de olduğu biliniyor.

Düğünlere katılma ve özellikle cep telefonu kullanımı yasaklanan Başkan Alıcık ise bu sorunları çözüme ulaştırmaya çalışıyor. Rahatsızlığını duyan tüm dostlarının kendisine geçmiş olsun dileklerinde bulunmak için cep telefonu ile aradıklarını belirten Başkan Alıcık; “Ancak ben cep telefonu kullanmam yasak olduğu için elimden geldiğince başka şekilde cevap vermeye çalışıyorum” dedi .
Kaynak: İHA