Ankara Valisi Yüksel, Ankara Polisiyle İftarda Buluştu

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından Çevik Kuvvet Şubesi'nde düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Valilik Basın Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ankara Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü hizmet binasında verilen iftar yemeğine Ankara Valisi Alaaddin Yüksel'in yanı sıra, İl Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Ali Osman Gürcan, Müdür yardımcıları, Şube müdürleri ile Çevik Kuvvet perSoneli de katıldı.

İftar yemeğinde konuşan Yüksel, halkla devlet arasında buluşma ve uzlaşma kurumu olan kolluk hizmetlerinin, dengeli ve ölçülü görev ve sorumluluklarıyla artık bir güvenlik mühendisliği olarak değerlendirildiğini ifade etti.

Ankara polisinin çalışmalarını çok yakından takip ettiğini belirten Yüksel, özellikle Son iki yılda iş ve işlemlerinde, vatandaşla buluşmada, teknolojiyi kullanmada, Ankara'yı dirlik ve düzen içinde tutmada başarılı çalışmalar yürütüldüğünü belirtti.

-Çiçekçi esnafı, Yüksel'i makamında ziyaret etti-

Ankara Çiçekçiler Odası Başkanı Emin Çimen ve Yönetim Kurulu üyeleri de Vali Yüksel'i makamında ziyaret etti.

Çimen, ziyarette yaptığı konuşmada, esnafa verdiği destekten dolayı Yüksel'e teşekkür etti.

Yüksel de Ankara'nın çiçek üretimi alanındaki potansiyelinin çok daha fazla olduğunu ancak yeterince kullanılmadığını ifade etti.

Başkentin, sıcak su kaynakları bakımından da oldukça zengin olduğuna dikkati çeken Yüksel, şunları kaydetti: ''Verimli toprakları olan ve de önemli sıcak su kaynaklarını bünyesinde bulunduran bir şehrin bu potansiyelini kentin ekonomisine kazandırması gerekmektedir. Bu amaçla kesme çiçek üretimi kaçınılmazdır. Türkiye'nin çiçek ihtiyacını karşılayan ve yurt dışına da ihraç ederek döviz girdisi sağlayan bir üretim potansiyelini yakalayan ve de çiçek borsasına sahip Ankara hedefimizdir.''

Muhabir: Şenay Ünal

Yayıncı: Ertuğrul Cingil
Kaynak: AA