Pınar, İzmir Fuarı’nda

Türkiye’nin öncü gıda markalarından Pınar, 31 Ağustos – 9 Eylül tarihlerinde düzenlenen 81. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda yeni ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sunacak.

Pınar, İzmir Fuarı’nda
600’ü aşkın ürün çeşidi ile fuarda yer alacak olan Pınar; süt, meyve suyu ve maden suyu çeşitleri ile Pınar Organik Yoğurt, Pınar Beyaz ve Pınar Labne’yle özel tadım yapacak. Fuar süresince 31 Ağustos – 9 Eylül tarihleri arasında Pınar Çocuk Tiyatrosu da minik izleyicilere keyifli dakikalar geçirtecek.Yaşar Holding şirketlerinden, Türkiye’nin öncü gıda markası Pınar, yeni ürünleri, özel tadımları ve Pınar Çocuk Tiyatrosu’yla İzmir Enternasyonel Fuarı’nda (İEF) yerini alıyor. Bu yıl 81. kez düzenlenen İEF’de Pınar’ın standı, Basmane Girişi 2 Numaralı Hall’de yer alacak. 285 metrekarelik standında 600’ü aşkın üründen oluşan geniş ürün gamını tüketiciler ile buluşturacak, yeni ürün çeşitlerini de fuar ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.

İzmir Enternasyonel Fuarı’nda tüketiciler ile birebir iletişim kurma fırsatı yakaladıklarını aktaran ve bu yüzden fuara büyük önem verdiklerini söyleyen Yaşar Holding İcra Başkanı Mehmet Aktaş, “İzmir Enternasyonel Fuarı’nda yeni ürünlerimizi doğrudan tüketicilerimize sunuyor ve anında geri bildirim alabiliyoruz. Aynı zamanda dinamik bir sektör olan gıda sektöründeki değişimleri yakından takip ediyor ve yeni fikirler oluşturmak için gözlem yapıyoruz. Türkiye’nin en köklü ticaret platformlarından biri olan İzmir Enternasyonel Fuarı, bu sebeplerden dolayı bizler için çok önemli ve her yıl mutlaka katılıyoruz.” dedi.