Ntso Başkanı Parmaksız Adaylığını Açıkladı

NTSO Başkanı M.Arif Parmaksız, 2013 Eylül ayında yapılacak olan oda başkanlığı seçimlerinde yeniden aday olduğunu açıkladı.

Ntso Başkanı Parmaksız Adaylığını Açıkladı
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Başkanı M.Arif Parmaksız yaptığı açıklamada, uzun yıllardır üyesi bulunduğu ve üyesi olmaktan gurur duyduğu Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nın bulunduğu noktadan hep bir adım daha ileride olması için çaba gösterdiğini söyledi.

Çalışmalarında kendisinden önce oda yönetiminde görev alan, hizmet eden ve emeği geçenlere her zaman teşekkür ettiğini belirten Parmaksız, ekip olarak, eksik gördükleri konularda daha titiz çalışma yapmaya gayret ettiklerini ifade etti.

Parmaksız “Gerek yıllardır bir arada çalışmanın getirdiği tecrübe ve dinamizm gerekse odamıza ve ilimize hizmet aşkı ve odamızı daha ileri noktalara taşıma azmi ve özellikle halkımızdan ve üyelerimizden gelen yoğun talepler doğrultusunda,2013 yılı Mart ayı içerisinde gerçekleştirilecek olan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Seçimlerinde ben ve ekibim adayız. Temsil noktasında Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası tarihinde ilk defa; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyeliği, Türk Standardları Enstitüsü (TSE) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Gümrük Turizm İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevleri ifa edilmiştir. Gelinen noktada Nevşehir’in, Nevşehirli Yatırımcının ve Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Üyesi olmanın ayrıcalığı her platformda net bir şekilde hissedilmektedir.” dedi.

Bu gün itibari ile 4 bin’e yakın üyesi ile NTSO’nın güçlü mali yapısı, kaliteli ve deneyimli personelleri ve idaresinin sağladığı kurumsal yapısı ile eşit, hızlı ve güvenilir hizmet sunmaya gayret ettiklerini dile getiren Parmaksız, “Ekibim ve şahsım adına Sayın Nevşehir halkını ve odamızın saygıdeğer üyelerini sevgi ve saygı ile selamlar, seçimlerin birlik ve beraberlik içerisinde, sevgi ve saygı kuralları çerçevesinde geçmesini; odamıza, ilimize ve halkımıza hayırlı olmasını temenni ederim.” diye konuştu

Kaynak: İHA