Fuar Coşkusu İzmir’i Sardı

81. İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF) kapsamında gerçekleşen 'Mini Sokak Gösterileri' sürüyor.

Fuar Coşkusu İzmir’i Sardı
Gösterilerin 5 Eylül’e kadar kentin farklı noktalarında devam edeceği bildirilirken, Konak Meydanı'nda Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Konservatuar Bölümü öğrencilerden oluşan 'Senfonik Ritim Grubu'nun verdiği mini konser ve dans grubunun ilginç gösterileri büyük ilgi topladı.

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) öğrencilerindenh oluşan Türk Sanat Müziği Korosu da hazırladığı özel repertuarı, Karşıyaka, Pasaport, Alsancak, Bostanlı, Konak ve Üçkuyular vapurlarında seslendirdi. Dinleti İzmirlilerin büyük beğenisini kazandı.

İZFAŞ'tan verilen bilgilere göre, gösteri, dinleti ve şovlar, 12 gün boyunca alışveriş merkezlerinde, vapur, metro ve İZBAN istasyonları ile Gündoğdu Meydanı, Dominik Caddesi, Ali Çetinkaya Bulvarı, 81. İEF ana sponsoru Tansaş mağaza önlerinde de gerçekleşecek.

Adı geçen şov, dans ve dinletileri ise Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ), Ege Üniversitesi (EÜ), İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) ve İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) öğrencilerinden oluşan grupların gerçekleştireceği bildirildi.

Kaynak: İHA