Erzurum'da Uyuşturucu Operasyonu

Erzurum'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 10 kilo 486 gram esrar ile 282 adet exctasy hap ele geçirdi.

Erzurum'da Uyuşturucu Operasyonu
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, S.T, H.G, A.T, E.A, M.K ve E.K'nın, çevre illerden temin ettikleri uyuşturucuyu Erzurum ve Karadeniz'deki bazı illerde piyasaya sürdüğü bilgisine ulaştı. Ekipler, 10 Ağustos'ta düzenledikleri operasyonda 10 kilo 486 gram esrar ile 282 adet exctasy hap ele geçirdi.

Olayla ilgili S.T, H.G, A.T, E.A, M.K ve E.K. gözaltına alındı. Emniyet müdürlüğünde yapılan sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edilen M.K, E.K. ve H.G. çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan diğer zanlılar S.T, E.A ve A.T'yi takibe alan ekipler, bu kişilerin uyuşturucu ticareti yaptıklarını belirleyince 3 kişiyi yeniden gözaltına aldı.

Zanlılardan E.A'nın evinde yapılan aramada 1 adet ruhsatsız tabanca, bu tabancaya ait şarjör ile 10 adet fişek ve 86,5 gram esrar ele geçirildi.

Gözaltına alınan S.T, E.A ile A.T, ''Uyuşturucu madde ticareti yapmak ve kullanmak'' suçundan Erzurum Adliyesi'ne sevk edildi.

Muhabir: Çağlar Sefertaş / Emine Konuk

Yayıncı: Şükran Yücel
Kaynak: AA