Şafak Pavey Güre’de Konuştu

Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı termal cenneti Güre beldesinde düzenlenen panele CHP Genel Başkan Yardımcısı Şafak Pavey Katıldı.

Şafak Pavey Güre’de Konuştu
Panel, ADD Güre Şubesi’nin İskele Mahallesi’ndeki çay bahçesinde gerçekleştirildi.

Çevre sorunlarının ele alındığı panele Balıkesir Milletvekili Nedret Akova, Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova, Güre Belediye Başkanı Kamil Saka ve CHP Edremit İlçe Başkanı Yurt Yıldırım katıldı.

Panelde ağırlıklı olarak Kaz Dağları, Madra Dağı ve körfezin doğasının korunması konusu işlendi. Genel Başkan Yardımcısı Şafak Pavey, “Biz dünyanın içinde mi yaşıyoruz kabuğunda mı? Elbette ki kabuğunda yaşıyoruz. Biz sadece dünyanın misafiriyiz. Aslında biz dünyaya aitiz ama dünya bize ait değil. Dünyanın içinde bilmediğimiz ne esrarengiz bilgiler saklı. Biz gelip geçici misafirler olarak o yüzden dünyaya çok saygılı davranmak zorundayız. Çünkü doğa haklarına saygı duymadan, doğayı korumayı bilmeden kendisini korumayı da öğrenemez” dedi.

Çok sayıda tatilci ve bölge halkının izlediği panel sonunda Belediye Başkanı Kamil Saka, Şafak Pavey’e teşekkür plaketi ve çiçek verdi .
Kaynak: İHA