Cirque Du Soleil İstanbul'a Gelecek

Cirque Du Soleil, ''Alegria'' şovuyla 22 Eylül-14 Ekim tarihleri arasında İstanbullularla buluşacak.

Cirque Du Soleil İstanbul'a Gelecek
Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, Finansbank ana sponsorluğunda Türkiye'ye gelecek ekip, 22-23-28-29 ve 30 Eylül tarihlerinde Ülker Arena'da, 5-6-7-12-13 ve 14 Ekim tarihlerinde Ora Arena'da sahne alacak.

İspanyolca'da neşe, gurur ve coşku anlamına gelen Alegria ekibi, 15 ülkeden 55 sanatçı ve müzisyenden oluşuyor.

Şov, barok ve opera tarzı, gösterişli kostümleri, canlı müziği ve her ayrıntısı düşünülerek hazırlanmış sahnesiyle, atletik ve artistiğin göz kamaştıran uyumunu gözler önüne seriyor.

Şovda, tüm duyulara hitap eden senkronize trapezcilerin yerden 12 metre yükseklikte kurulan barların üzerinde gerçekleştirilen performansları, kıvrak alevli bıçak dansı, inanılmaz yüksekliklerde ve hızda sergilenen jimnastik ve cambazlık gösterileri gibi nefes kesici akrobatik şovlar sunuluyor.

-Cirque du Soleil-

Kanada Quebec merkezli olarak 1984 yılında 20 sokak performansçısı tarafından kuruldan Cirque du Soleil, üstün nitelikli bir artistik eğlence organizasyonu. 5 binden fazla çalışanı bulunan toplulukta, 50'yi aşkın ülkeden 1300'den fazla sanatçı görev alıyor.

Cirque du Soleil'in şovları, şimdiye kadar 6 kıtada, 40'ı aşkın ülkede, 100 milyonun üzerinde kişi tarafından seyredildi.

Muhabir: Emel Soy / Nurhan Çorlu

Yayıncı: Sabri Çelebioğlu
Kaynak: AA