SESOB’tan Vali Kemelek’e Ziyaret

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odası (SESOB) Başkanı Beşir Köksal, son Valiler Kararnamesi ile Tekirdağ Valiliği’nden Sivas Valiliği’ne atanan Zübeyir Kemelek’i ziyaret etti.

SESOB’tan Vali Kemelek’e Ziyaret
SESOB Başkanı Beşir Köksal ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul eden Vali Zübeyir Kemelek, odanın çalışmaları hakkında Birlik Başkanı Beşir Köksal’dan bilgi aldı. SESOB Başkanı Beşir Köksal, toplam 34 oda ile birlikte merkezde 13 bin olmak üzere ilçelerle birlikte toplam 24 bin 122 esnafa hizmet verdiklerini ifade ederek, esnaf teşkilatı olarak başta valilik olmak üzere kamu kurum ve kuruluşları ile uyum içerisinde çalıştıklarını, Sivas’ın gelişmesi ve kalkınması için yapılacak olan her türlü çalışmalarda yer almaya gayret gösterdiklerini söyledi.

Sivas Valisi Zübeyir Kemelek ise, Sivas’ın önemli bir kent olduğunu ifade ederek, cumhuriyetin temellerinin atıldığı bir şehirde görev yapmaktan mutlu olduğunu söyledi.

Babasının de esnaf olduğunu kaydeden Vali Kemelek, görev yaptığı süre içerisinde Sivas’ın ve esnafın sorunlarıyla yakından ilgileneceklerini, devlet vatandaş arasındaki hassas dengeyi koruyacağını ve bu denge üzerinde hizmet etmeye çalışacaklarını kaydetti.

Ziyarette, SESOB Başkan Vekili Ali Kılıç, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Toy, Sadi Aytak, Ömer Şeker ve Hakan Demirgil de yer aldı .
Kaynak: İHA