Narbem, Narlıdere'nin Gururu Oldu

Narlıdere Belediyesi'nin 2002 yılında dar gelirli ailelerin çocuklarının sınavlara hazırlanması için oluşturduğu Narbem dershanesi, başarısını sürekli arttırıyor.

Narbem, Narlıdere'nin Gururu Oldu
Narbem'e devam eden 150 öğrenciden 110'u istedikleri üniversitenin istedikleri bölümüne yerleşme hakkı kazandı. Yüzde 74'lük bir başarıyla adından söz ettiren Narbem'e devam eden öğrencilerin tercihleri arasında Adnan Menderes, Ege, Hacettep, İstanbul, Yeditepe, Kocaeli gibi Türkiye'nin köklü ve başarılı üniversiteleri yer aldı.

NARBEM'in başarısından büyük memnuniyet duyduklarını belirten Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, gençleri kutladı. Başarılı gençleri makamında kabul eden ve bir süre onlarla sohbet eden Başkan Batur, "2002 yılından kurduğumuz NARBEM Dershanesi, kuruluş amacı olan ihtiyaç sahibi olan başarılı öğrencilere, eğitimde eşitlik imkânı sunma ilkesine devam ediyor. Narlıdere’nin başarılı, zeki ve sadece desteğe ihtiyacı olan gençlerine önlerini açacak, başarılı bir birey olmasını sağlayacak eğitim fırsatını sunmak bizim için en büyük gurur kaynağı. Zaten Narlıdere’nin başarılı gençleri sınavlar sonrasında aldıkları başarılı sonuçlar ile bizim bu ilgimize en güzel şekilde cevap vererek, ne kadar güzel ve hayırlı bir iş yaptığımızı bizlere bir kez daha hatırlatıyorlar. Narbem’de eğitim gören tüm genç arkadaşlarımı, kutluyor, önlerine açmaya çalıştığımız aydınlık, ilkeli ve doğru yoldaki yolculuklarında başarılar diliyorum" şeklinde bir değerlendirme yaptı .
Kaynak: İHA