MHP Esnafa Türk Bayrağı Dağıttı

MHP Afyonkarahisar İl Teşkilatı, Afyonkarahisar’ın Kurtuluşu ve Zafer Haftası nedeniyle esnafa ve vatandaşlara Türk bayrağı dağıttı.

MHP Esnafa Türk Bayrağı Dağıttı
MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, MHP İl Başkanı Aziz Aslan MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı ve teşkilat üyeleri Zafer Haftası kapsamında şehir merkezinde bin 500 adet Türk bayrağı dağıttı.

Bayrak dağıtımı sonrasında bir açıklama yapan MHP Afyonkarahisar Milletvekili Yılmaz, Türk bayrağının öneminin manidar olduğunu söyledi.

Türkiye’nin şu an içinde bulunduğu olumsuz durumdan kurtulabilmek için Kurtuluş Savaşı’nı başlatan iradenin tekrar bugünlerde de hakim olması gerektiğini ifade eden Yılmaz, “Hakikaten bunu defalarca söylüyoruz. Türkiye yeniden Kurtuluş Savaşı’na ihtiyaç duyan bir konuma gelmiştir. Biz MHP olarak üzerimize düşen her türlü görevi layıkıyla yapmaya çalışıyoruz. Biz bugün de Türk bayrağımızı dağıtmak suretiyle Afyonkarahisar’da yaşayan insanlara durumun önemini kavratmak amacıyla yapmış olmanın vicdani rahatlığını yaşıyoruz. Gerekirse yeniden Kurtuluş Savaşı başlatabilecek riayette inanç içerisindeyiz.

Nasıl ki Kurtuluş Savaşı’nı başlattıysak Türkiye’yi yeniden yapılandırmak, kurtarmak içinde Afyonkarahisar’dan başlamak suretiyle yapacak olmanın kararlılığı içerisindeyiz" dedi.

MHP İl Başkanı Aziz Aslan, Afyonkarahisar’ın kurtuluşu ve 26-30 Ağustos Zafer Haftası nedeniyle esnafa ve vatandaşlara dünyanın en güzel ve en anlamlı bayrağı olan Türk bayrağını dağıtarak Afyonkarahisarlı’ların bayramlarını kutladıklarını söyledi.

Türk bayrağının öneminin çok arttığı, Türkiye üzerinde oynanan oyunların her geçen gün kirli oyunlar haline dönüştüğü ve çeşitli senaryoların uygulamaya çalışıldığı böyle bir dönemde esnafa Türk bayrağı dağıtılmasını önemsediklerini dile getiren Aslan, “Türk bayrağının esnaflarımız tarafından hemen asılaraktan bir manada düşmanlarımıza tepki gösterilmesini sağlamış olmak istiyoruz. Bu düşünceden hareketle tekrar yüce Türk milletinin ve Afyonkarahisarlı’ların bayramlarını kutluyorum. Bu bayramların birlik ve beraberliğimize vesile olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA