Kafe Corner Yıkılıyor

Manisa’da yeşil alan gözüktüğü gerekçesiyle mahkeme kararıyla yıkım kararı çıkan Kafe Corner’da yıkım çalışmaları başladı.

Kafe Corner Yıkılıyor
Manisa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından başlatılan yıkım çalışmaları, çevreye zarar verilmemesi amacıyla sökme yoluyla yapılırken, çalışmaların bu nedenle birkaç gün sürebileceği belirtildi. Yıkımla ilgili olarak bilgi Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü, mahkemenin aldığı kararı uyguladıklarını belirterek, “Ekiplerimiz çalışmalarına başladı.

Çevreye zarar vermemek amacıyla gerekli önlemlerimizi aldık. Yapı çelik olduğu için, yıkım işlemini sökme yoluyla yapıyoruz. Bu nedenle çalışmalarımız bir iki gün sürebilir” dedi.

Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte bölgenin imar planına uygun olarak yeniden düzenleneceğini dile getiren Çöllü, “Yıkımın ardından bölgede peyzaj ve çevre düzenlemeleri yapacağız. Kafenin bulunduğu alan şehre yakışacak şekilde düzenlenerek halkın hizmetine açılacak” diye konuştu.

"YIKIM MAHKEME KARARI İLE YAPILIYOR"
Kafenin bulunduğu alanda gerçekleştirilen yıkımın Manisa Belediyesi ile ilgisi olmadığının da altını çizen Çöllü, “Bunu kafenin etrafına koyduğumuz tabelalarla halkımıza zaten duyurmuştuk. Biz alınan mahkeme kararını uygulamakla yükümlüyüz. Halkımıza bir kez daha hatırlatmak isteriz” dedi .
Kaynak: İHA