Dursunbey'e Yoğun Bakım Ünitesi Kuruldu

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde Devlet Hastanesinde yapımı tamamlanan yoğun bakım ünitesi son denetimden geçerek olur belgesini aldı.

Dursunbey'e Yoğun Bakım Ünitesi Kuruldu
Halk Sağlığı İl Müdür Yardımcısı Bilal Kaya, Dursunbey Devlet Hastanesine kazandırılan yeni yoğun bakımın Son derece modern ve Son teknoloji ile donatılı olduğunu söyledi.

Hastane başhekimi Haluk Özdemir yoğun bakım ünitesinde kullanılan cihazların Son teknolojik sistem olduğunu ve hijyene büyük önem verdiklerini belirtti.

Doktorların hastalarını 24 saat boyunca internet ortamında takip edebileceği şekilde dizayn edilen yoğun bakım ünitesi 6 yataklı olarak hizmet verecek. Başhekim Haluk Özdemir sağlıkta önemli bir değişim ve dönüşüm sağlanıyor. Mevcut hastanemizde de olanakların yükseltilmesi açısından yürütülen önemli çalışmalar var. Bugün bunlardan bir tanesi olan yoğun bakım ünitesini hizmete sokmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Vatandaşlarımızın sağlıklarına daha hızlı ve konforlu bir şekilde kavuşmaları için bu çalışmalarımız hızla devam edecek. Yoğun bakım servisimiz toplam 6 yataklı, tıbbi cihaz bakımından en Son teknoloji ile hazırlanmıştır. Yoğun bakım ünitesinde kameralar 24 saat boyunca açık kalacak. Hasta yakınları kamera sistemi ile hastalarını görebilecek" dedi .
Kaynak: İHA