Demirözülülerin Yol Pankartı Sonuç Verdi

Geçtiğimiz hafta düzenlenen Erzurum-Bayburt Kop Tüneli temel atma töreninde Demirözülüler ve köyleri tarafından açılan “Erzincanla Komşuyuz ama aramızda karayolumuz yok” pankartına istinaden Binali Yıldırım, Demirözü Erzincan arası yolun yapımı müjdesini verdi.

Demirözülülerin Yol Pankartı Sonuç Verdi
Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, Sivas Karayolları Bölge Müdürü Murat Elbir, Erzincan Ak Parti İl Başkanı Cemalettin Başsoy, Demirözü Belediye Başkan Vekili Emsal Belik Demirözü Ak Parti İlçe Başkanı Çağlar Seyrek ve Beşpınar Belediye Başkanı Hasan Timur tarafından yolun şu anki durumunu görüp neler yapılabiliri hızlandırmak için incelemelerde bulunuldu.

Milletvekili Karakelle, yolun iki bölge halkını birleştirmek sırt sırta vermiş komşuları kavuşturmak ve bir birlerine olan dostluklarını artırmak için muhakkak yapılması gerektiği belirtti.

Çayırlı yolunda ki çalışmalar tamamlandıktan sonra yolun 20 kilometresinin stabilizesi kaldığını bu kısmında acilen yapılması gerektiğini belirten Karakelle, ayrıca bu yolun karayolları ağına alınarak bakım ve onarımının da bundan sonra daha hızlı ve düzenli olmasını gerektiğini kaydetti.

Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle ve beraberindeki heyet Demirözü, Beşpınar ve Gökçedere Belediyelerini ziyaret etmek için bölgeden ayrıldı .
Kaynak: İHA