Chp Milletvekili Serindağ, Beraberindeki Partililerle Polis Memurlarına Geçmiş Olsun Ziyaretinde Bulundu

CHP Gaziantep Milletvekili Ali Serindağ ve İl Başkanlığı yöneticilerinden oluşan heyet, Şehitkamil Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan polis memurlarına geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Patlamanın yaşandığı Korutürk Caddesi'ndeki Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü önüne gelen heyet, burada görev yapan polis memurlarıyla görüşerek, ''Geçmiş olsun'' dileklerini iletti.

CHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Gökdağ, polislerle bir süre basına kapalı olarak sohbet etti.

Olayın yaşandığı caddedeki esnafı ziyaret ederek ''Geçmiş olsun'' dileğinde bulunan heyet, esnafla bir süre sohbet ederek sıkıntılarını dinledi.

İl Başkanı Gökdağ, ziyaretlerin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Gaziantep'in Türkiye'de terörün en yoğun olduğu dönemlerde bile barışını, huzurunu sergileyen bir şehir olduğunu belirtti.

Son yaşanan patlamayla Gaziantep'in ''şok'' olduğunu ifade eden Gökdağ, ''Ama bundan 90 yıl önce Gaziantep'te nasıl emperyalist güçlere karşı hep birlikte bir mücadele verilmiş ve bu mücadeleden başarıyla çıkılmışsa bu olay da Gaziantep'in birliğini, beraberliğini bozmaya yetmeyecektir'' dedi.

Gökdağ, Ortadoğu'da enerji kaynaklarına yönelik şüpheli güçlerin, bölgeyi ve dolayısıyla Türkiye'yi karıştırma çabalarının, barış ve kardeşlikte yoğrulan Gaziantep'te aradığı yardımı bulamayacağını kaydetti.

CHP Gaziantep Milletvekili Ali Serindağ, Gaziantep'te bu olayın neden yaşandığının düşünülmesi ve bunu herkesin kendisine sorması gerektiğini ifade etti.

AK Parti hükümetini dış politikası dolayısıyla eleştiren Serindağ, her zaman uyanık olmak ve Türkiye'nin çıkarlarını düşünmenin önemini vurguladı.
Kaynak: AA