Asfalt Ekibi Dolunay’da

Fatsa Belediyesi asfaltlama çalışmalarına yoğun şekilde devam ediyor.

Asfalt Ekibi Dolunay’da
Şehrin doğu yakasında asfaltlama çalışmaları tamamlandı. Asfalt ekibi şu anda Evkaf Mahallesi sınırından Dolunay Mahallesi sınırlarına girmiş durumda. Hafta Sonu başlayan asfaltlama çalışmaları hem Evkaf, hem de Dolunay Mahallesi muhtarları tarafından sevinçle karşılandı. İlk olarak açıklamada bulunan Evkaf Mahallesi Muhtarı İsmet Burgu yaptığı açıklamada, “Başkanımız ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. İlk asfaltlama çalışmalarından büyük oranda biz nasiplendik ve mahallemiz rahata kavuştu. Şimdi tam Evkaf Mahallemiz sınırlanın Dolunay tarafındaki Son noktasındayız. Burada da asfaltlamalar bitmek üzere. Hemen karşımız Dolunay Mahallesi, artık Dolunay Mahallesi’ne geçiliyor ben bir kez daha mahallem adına Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Dolunay Mahallesi Muhtarı İsmail Çakır da yaptığı açıklamada, “Dört gözle bu çalışmayı bekliyorduk. Kısa sürede Dolunay Mahallemiz kaliteli yollara kavuşacak. Mahalle olarak yol anlamında çok bunalmıştık, şimdi çok mutluyuz. İnşallah tüm yollarımız asfaltlanacak” diye konuştu.

Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan da asfalt çalışmalarında Evkaf Mahallesi ile Dolunay Mahallesi’nin birleşme noktasında olduklarını belirterek, “Artık özlemle beklenen Dolunay Mahallemize giriş yapıyoruz. Burada toplu yerleşim merkezleri siteler sabırsızlıkla bekliyorlardı. Şunu özellikle belirtmek istiyorum, Dolunay Mahallemizde asfaltlama bitene kadar bu yıl şantiyemizi kapatmayacağız. Şu ana kadar 125 bin m2 asfalt yaptık. Hedefimiz 150 bin m2 idi. Ama daha öncede çoğu kez demiştik 2012 yılı asfalt yılı olacak diye, Dolunay Mahallemizde yapacağımız toplam asfalt yol mesafesi 125 bin m2 yani bu zamana kadar yaptığımız asfalt kadar Dolunay Mahallemizde yapacağız. Bu da demek oluyor ki, 100 bin m2 daha fazla asfalt bu sezon yapılmış olacak. Hedefimizi 100 bin m2’yi geçiyoruz. Bu yılki asfalt maliyetimiz tam 7 milyon TL. İşte söz verdiğimiz gibi 2012 yılı gerçekten asfalt yılı oldu ve oluyor. Seçime kadar asfaltlanmamış hiçbir yolumuz kalmayacak” diye konuştu

Kaynak: İHA