Akbaş, Ziyaretlerini Sürdürüyor

Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, trafik kazası geçiren Ortaç ailesine bir ziyaret gerçekleştirdi.

Akbaş, Ziyaretlerini Sürdürüyor
Ortaç ailesinin Şekerpınar Mahallesindeki evinde gerçekleşen ziyaretin ardından mahalle sakinleri ile bir araya gelen Akbaş, daha sonra Atatürk Mahallesinde vatandaşlarla çalışmaları değerlendirdi.

Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, bayram ziyareti nedeniyle memleketi Kastamonu’ya gitmek için yola çıkan ve Kastamonu yakınlarında trafik kazası geçiren AK Parti Çayırova İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Ortaç’ı evinde ziyaret etti.

Ailesi ile birlikte bayram ziyaretlerini yapmak üzere memleketi Kastamonu’ya giden ve il girişinde trafik kazası geçiren Ortaç ailesine geçmiş olsun ziyaretlerinde bulunan başkan Akbaş’a AK Parti Çayırova İlçe Başkan Vekili İsmail Bulut ve yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyesi Kamil Gamsız, belediye başkan yardımcısı Bülent Çorapsız ve teşkilat mensupları eşlik etti.

Şekerpınar Mahallesinde gerçekleştirdiği ev ziyaretinin ardından mahalle sakinleri ile bir araya gelen başkan Akbaş, Şekerpınar ile Atatürk Mahallesi arasındaki bağlantıyı güçlendirecek ve iki mahalle arasındaki ulaşım zamanını en aza indirecek Fatih Sultan Mehmet Caddesi’nin üstyapısına başladıklarını belirtti.

Ayrıca Şekerpınar Mahallesine muhtarlık binası yapacaklarının da altını çizen başkan Akbaş, yapılacak binanın ihalesinin geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildiğini ve kısa süre içerisinde inşaat çalışmalarına başlanacağını belirtti.

Yine Çayırova ilçesinin üstyapı anlamında çalışmaları devam eden Cumhuriyet Caddesi’nde ve çevresinde incelemelerde bulunduktan sonra mahalle sakinleri bir araya gelen Akbaş, yapılan çalışmalarda halkın görüşlerini de aldı. Yenimahalle ve Atatürk Mahallelerinde sokakların birer birer yeni görünümlerine kavuştuğunu ifade eden Akbaş, bu çalışmalara ek olarak Cumhuriyet Caddesi’nde de üstyapı çalışmaları gerçekleştirdiklerini söyledi .
Kaynak: İHA