5. Tarım Fuarı Başladı

Renkly Fuarcılık tarafından düzenlenen ve her yönüyle Çorlu'nun gelmiş geçmiş en büyük fuarı olarak nitelenen 5. Çorlu Tarım Fuarı başladı.

5. Tarım Fuarı Başladı
Fuar alanının bitişiğinde bulunan Sokullu Mehmet Paşa Caddesi'nin de bir bölümünün trafiğe kapatılarak fuar alanına dahil edilmesi hem fuar yetkilileri, hem fuara katılan firmalar hem de ziyaretçiler tarafından Son derece olumlu karşılandı. Bu yıl 5. kez düzenlenen ve gerek bütçesi, gerek fuar alanı, gerek katılımcı firma ve marka sayısı gerekse de ziyaretçi sayısı ile Çorlu'nun gelmiş geçmiş en büyük fuarı olacağı değerlendirilen 5. Çorlu Tarım Fuarı kapılarını ziyaretçilerine açtı. Orion AVM yan otoparkı ve arka alanında düzenlenen fuar alanına bu yıl ilk kez fuar alanının bitişiğinde yer alan Sokullu Mehmet Paşa Caddesi'nin bir bölümü de trafiğe kapatılarak eklendi.

Caddenin trafiğe kapatılarak fuar alanın genişletilmesi hem fuarda yer alan katılımcı firmaları hem de fuar ziyaretçilerini bir hayli memnun etti. Alanın genişlemesi ile daha çok ürün teşhir etme imkanı doğduğunu kaydeden katılımcı firmalar bu sayede daha çok ürünü çiftçilerin beğenisine sunma şansı yakaladıklarını kaydettiler. Fuarı ziyaret eden vatandaşlar da alanın genişlemesinin alanda bir rahatlama meydana getirdiğini ifade ederek kararın uygulanmasına katkı sağlayan ve emeği geçenlere teşekkür ettiklerini dile getirdiler.

Caddenin bir bölümünün trafiğe kapatılmasından ötürü caddede ulaşım refüj ile bölünen yolu aksi yönünün dubalarla işaretlenerek oluşturulan gidiş - geliş şeritlerinden sağlanıyor. Fuar alanı dolayısıyla yolun bir bölümünün geçici olarak trafiğe kapatılmasının trafik akışında herhangi bir aksama yaratmayacağı, geniş olan Sokullu Mehmet Paşa Caddesi'nin oluşabilecek trafik yükünü taşımakta yeterli olacağı da dile getirildi.

Bu yıl 5.'si düzenlenen Çorlu Tarım Fuarında Türkiye'de faaliyet gösteren 18 traktör firmasından 17'si yer alıyor. Fuarda ayrıca 104 firma 266 marka ile sektör ilgililerinin karşısına çıkıyor .
Kaynak: İHA