Yürüyüşler Kaldığı Yerden Devam

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan İbrahim Karaosmanoğlu ile sporseverler, Ramazan ayında verilen aranın ardından sağlıklı yaşam yürüyüşlerinde tekrar bir araya geldi
Hafta sonunda Gölcük Ulaşlı sahili ile Karamürsel Altınkemer Plajı arasında yapılan yaklaşık 6 kilometrelik yürüyüşler öncesinde sporseverler, Başkan Karaosmanoğlu’nu ve yürüyüş yapmayı çok özlediklerini dile getirdi.

Yürüyüşler Kaldığı Yerden Devam
Sahil boyunca yapılan yürüyüşte denizin temizliğine hayran kalan ve sık sık denizin içindeki balık sürülerini seyre dalan sporseverler, hem körfezin temizlenmesi, hem de sağlıklı yaşam yürüyüşleri nedeniyle Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür etti. Yürüyüşe ev sahipliği yapan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Başkan Karaosmanoğlu ile sporseverleri güzel bir yürüyüşte misafir etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Karaosmanoğlu, yürüyüş güzergahı üzerinde bulunan sahil çalışmaları ve Ereğli’deki Kadınlar Plajı mevkiinde de incelemelerde bulundu. Kadınlar Plajı’nın çevresinde incelemelerde bulunan Başkan Karaosmanoğlu’na Gölcük, Karamürsel ve Kocaeli’nin her köşesinden yürüyüşe katılan kadınlar, plajın açılmasından dolayı teşekkür etti. Hafta sonundaki yürüyüşlerde Büyükşehir Başkan Vekili Zekeriya Özak, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Park Bahçeler ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Cenan Turan da hazır bulundu.

Tertemiz bir İzmit Körfezi’nin kenarında sporseverlerle yürümekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Çocuklarımıza güzel, temiz ve yaşanabilir bir kent bırakmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz’’ dedi.

Sporseverler ise yürüyüşün ardından kendilerini Karamürsel’in Mavi Bayraklı Altınkemer Plajı’nın serin ve tertemiz sularına bıraktı .
Kaynak: İHA