Kaymakam Gürdal Giderayak Sevindirdi

İzmir Menemen kaymakamlığı’na atanan Ortaca Kaymakamı Mustafa Gürdal giderayak Ortacalılara müjde verdi.

Gürdal Ortaca’ya 100 yataklı hastane, Sarıgerme Köyüne 5 adet futbol sahası yapılacağını ve vergi dairelerinin Ortaca’da toplanacağını söyledi.

Hayatının en güzel 5 yılını Ortaca’da geçirdiğini ve bundan sonra kendisini Ortacalı hisstettiğini belirten Kaymakam Mustafa Gürdal “Ortaca’da çok güzel anılarım ve hizmetlerimiz oldu.Yapılan hizmetlerde şefinden personeline belediye başkanına kadar herkesin çok katkısı oldu. Yapılan hizmetlerde emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ortaca diğer ilçeler tarafından örnek gösterilecek bir ilçe konumuna geldi. Biz beş yıl önce buraya geldiğimizde yapacağımız işlerin bir çalışma takvimi belirlemiştik. Belirlediğimiz işleri bitirdik, sadece hastane kaldı” dedi.

Vatandaşlara da veda niteliğinde mesaj veren Kaymakam Mustafa Gürdal, “Kısa sürede 100 yataklı bir devlet hastanemiz olacak. Burada acısıyla tatlısıyla gecen günlerimde sizlerden ayrılmanın hüznünü yaşıyorum. Hepinize hakkımı helal ediyorum, siz de hakkınızı helal edin. Ben buradan çok güzel duygular ile ayrılıyorum. Burası benim ikinci evim oldu. Ben artık Ortaca’lıyım. Sık sık buraya sizleri ziyarete geleceğim. Sizlerin de İzmir Menemende de bir kapınız var” diye konuştu
Kaynak: İHA