Başkan Özdemir Nikah Kıydı

Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, Arabanlı gurbetçi çiftin nikahını kıydı.

Başkan Özdemir Nikah Kıydı
Almanya’da ikamet eden Erkan ile Neslihan’ın Cafe Park’ta yapılan nikah töreninde, Bazlama ailesinin genç çiftlerinin nikah törenine katılan Başkan Özdemir, davetlilerle sohbet edip genç çiftin nikahlarını kıydı. Nikah töreninin ardından Bazlama ailesi ve davetliler doyasıya eğlendi. Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, nikahlarını kıydığı genç çifte nikah sonrası mutluluklar dileyip şunları söyledi: “Sevgili gençler, şu andan itibaren aile birliğiniz kurulmuştur.

Evlenmede asıl olan aile birliğinin ömür boyu mutluluk içinde korunmasıdır. Mutluluk karşılıklı sevgi ve saygıya bağlıdır. İyi günleriniz olduğu kadar, kötü ve sıkıntılı günlerinizde olacak. Size düşen görev birbirinize destek olmanızdır. Şimdiye kadar yüreğiniz ne dediyse onu dinlediniz. Kime işaret ettiyse ona yöneldiniz. Şimdi o iki yürek biz demenin mutluluğunu yaşıyor ve bizlerde buna şahitlik yapıyoruz. Bizim dileğimiz yüreğinizdeki bu sevginin hiç tükenmeden devam etmesidir.

Sevginin sabır, sevginin sadakat, sevginin emek olduğunu hiçbir zaman unutmayın diyor ve size ömür boyu mutluluklar dilerken sizi yetiştiren her iki aileyi de kutluyorum. Mutlu olun, mutlu kalın.”

Oğlu Erkan’ın nikah töreninde bulunamayan Almanya’daki baba Latif Bazlama, nikah törenini görüntülü sistemle Almanya’dan naklen izledi. Anne Gülizar Bazlama da oğlu Erkan ile gelini Neslihan’ın nikahını kıyan Başkan Özdemir’e teşekkür etti .
Kaynak: İHA