Malik Ecder Özdemir Suşehri’nde

Koyulhisar ilçesinde düzenlenecek olan Eğriçimen Yaylası Şenliklerine katılmak üzere Koyulhisar ilçesine giderken Suşehri’ne uğrayan Cumhuriyet Halk Partisi Sivas Milletvekili Malik Ecder Özdemir vatandaşlarla bir araya geldi.

Malik Ecder Özdemir Suşehri’nde
Suşehri Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Çorlu ve yönetim üyesi tarafından karşılan Cumhuriyet Halk Partisi Sivas Milletvekili Malik Ecder Özdemir Suşehri Muhsin Yazıcıoğlu parkında vatandaşlarla bir araya geldi.

Kısa bir açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi Sivas Milletvekili Malik Ecder Özdemir, “Koyulhisar ilçesi Eğriçimen Yaylası’nda düzenlenen etkinliklere katılacağız bu güzergahtan geçerken de Suşehri’ne Cumhuriyet Halk Partisi ilçe teşkilatına uğradık dostlarımızla hemşerilerimizle bir araya gelerek sohbet ediyoruz” dedi.

Özdemir, “Türkiye bir taraftan Suriye ile neredeyse savaşa girmek üzere, terör almış başını gidiyor, malın davarı para etmediği, samanın buğdaydan daha pahalı olduğu konusunda toplumun şikayetleri var bir taraftan sohbet ediyoruz. Bir taraftan vatandaşların şikayetlerini dinliyoruz. Festivallere eğlence olarak bakmamak gerekiyor. Daha çok siyasetçiler festivallerde dert dinlemeli o yörenin sorunlarını sıkıntısını dinlemeli Cumhuriyet Halk Partisi olarak festivallere o gözle bakıyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA