Ak Parti'li Vural Kavuncu:

Son zamanlarda yaşanan terör olaylarını değerlendiren AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, “Terörle arasına mesafe koymayanların demokrasi arkasına sığınmalarına izin vermeyeceğiz” dedi.

Ak Parti'li Vural Kavuncu:
Terörün, birlikteliğimize göz diktiğini ve insanlar arasında korku ve infiale sebep olmaya çalıştığını, toplum olarak bu oyuna gelmeyeceğimizi kaydeden AK parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, “Terör özellikle Son dönemlerde hepimizi canını acıtan ve içimizi yaralayan bir durumda. Şunu iyi bilmek lazım ki, terör Son yılların değil Son 30 yılın Türkiye’nin bir gerçeği ve konusu. Burada şunu görüyoruz. 2 kişi ile 5 kişi ile yapılan bir eylem bütün ülkenin canını acıtan bir eyleme dönüşebiliyor. Hedefi sadece ve sadece insanlar arasında korku, panik, infial oluşturmak olan terör yaşlı-genç, çocuk-kadın ayrımı yapmaksızın herkesi hedef almaktadır” dedi.

Toplum olarak sabırlı ve itidalli davranmamız gerektiğini de vurgulayan Kavuncu, “ Bu noktada bizler halk olarak sabırlı, itidalli ve birlik olmak zorundayız. Terörün istemiş olduğu karışıklığa ve ümitsizliğe asla izin vermemeliyiz. Devletimizi büyük, bunun üstesinden elbet geleceğiz. Teröre arka çıkanlar, onlarla birlikte olanlar da kendilerine çeki düzen vermeleri gerekiyor. Terörle aralarına mesafe koymayanların mutlak surette peşlerinde olacağız, bunlara meydan vermeyeceğiz, fırsat vermeyeceğiz. Demokrasinin arkasına sığınmalarına da izin vermeyeceğiz. Bizler kararlı bir şekilde mücadelemizi sürdürüyoruz” diye konuştu.

Kavuncu, “Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar ve milletimize ve şehit ailelerimize de başsağlığı diliyorum” ifadelerini de sözlerine ekledi .
Kaynak: İHA