AK Parti 115 Çocuğu Sevindirdi

AK Parti Adana İl Teşkilat Başkanlığı ile Halkla İlişkiler Başkanlığı Ramazan Bayramında ihtiyaç sahibi 115 çocuğa kıyafet yardımı yaptı.

AK Parti 115 Çocuğu Sevindirdi
‘100 çocuğa kıyafet yardımı’ projesi kapsamında organize edilen etkinliğin açılış konuşmasını yapan AK Parti Adana İl Halkla İlişkiler Başkanı Fahrettin Coşkun, İl Teşkilat Başkan Yardımcısı Hacer Ceylan, Halkla İlişkiler Başkan Yardımcıları Ayfer Adıgüzel ve Niyazi Göğer’in bayram sebebiyle kendisine çocuklara kıyafet yardımı talebinde bulunduğunu belirterek, “Ramazan Bayramı vesilesiyle arkadaşlarımız, teşkilatlarımızla birlikte 100 çocuğumuzu giydirme ekinliği düzenlememiz için bizden talepte bulundular. Bugün burada bu amaç için toplandık. Karınca kararınca misali yapılan bu yardımların ihtiyaç sahibi olan aileleri sevindireceğini umuyor ve etkinliğimize destek olanlara çok teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hıdır Bahçe ise etkinliğe verdikleri destekler nedeniyle hayırseverlere teşekkür ederek, “Teşkilat ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcılarımız Hacer hanım ile Ayfer hanıma ve Niyazi beye bu düşünceleri için teşekkür ederken, ilçelerinde gerekli çalışmayı yapıp kişileri tespit eden tüm teşkilat mensuplarımızın emeklerini takdirle karşılıyorum. Bu etkinliğe destek olan hayırsever işadamlarımızı da unutmadan bir teşekkürü de onlara ediyorum” diye konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından çocuklara kıyafetler dağıtıldı .
Kaynak: İHA