Protestolar Gece Geç Saatlere Kadar Sürdü
Gaziantep Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde gerçekleştirilen bombalı saldırıyı protestolar gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Öte yandan, dün yaşanan patlamanın ardından yakılan ve Türk Bayrağı asılan BDP Şehitkamil İlçe Binası önündeki yoğun güvenlik önlemleri de devam ediyor. Bina önünde çevik kuvvet polisinin yanı sıra TOMA ve zırhlı araçlar olası bir taşkınlığa karşı hazır bekletiliyor.
Bu arada devlet erkanı da yarın Gaziantep’te buluşacak. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, çok sayıda bakan, milletvekili ve asker yarın kente gelerek patlamada hayatını kaybeden vatandaşların cenaze törenine katılacak .
