Beylikdüzü’nden Milli Duyarlılık

Beylikdüzü Belediyesi’nin bayram etkinlikleri kapsamında düzenlediği Suzan Kardeş Konseri, Gaziantep’te yaşanan müessif saldırı nedeniyle yarıda kesilerek iptal edildi.

Beylikdüzü’nden Milli Duyarlılık
Beylikdüzü Belediyesi tarafından, bayram etkinlikleri çerçevesinde organize edilen konser, Gaziantep’te yaşanan saldırı sebebiyle iptal edildi. Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, sanatçıya teşekkür ederek çiçek verdi ve konserin yaşanan müessif olay nedeniyle iptal edildiğini açıkladı.

Katılımcılara, Belediye Başkanı Yusuf Uzun’un selamını da ileten Başkan Yardımcısı Yeşil, sanatçı Kardeş ve konserin iptal edilmesine yönelik vatandaşların gösterdiği hassasiyete de teşekkür etti. Programda Başkan Yardımcısı Mehmet Zeki Çanakçı da yer aldı. SOMALİLİ ÇOCUKLAR BEYLİKDÜZÜ’NDE Bayramın ikinci günün ayrıca Başbakanlık ve Türkiye Diyanet İşleri Başkanlığı’nın ortak projesiyle Tekirdağ Diyanet Eğitim Merkezi’nde Türkçe öğrenen yaklaşık 100 Somalili öğrenci Beylikdüzü’nü gezdi. Fatih Sultan Mehmet Camii’nde namaz kılan Somalili öğrenciler, daha sonra lunaparkta eğlendi. Somalili öğrenciler eğlenceden sonra Yakuplu Sosyal Tesisleri’nde yemek yedi. Somalili öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Yardımcısı Yeşil, misafirlerin bayramlarını kutladı. Somali’de yaşanan sıkıntıların Türkiye’de yaşayan vatandaşları da üzdüğünü dile getiren Yeşil, dünyadaki tüm sıkıntı ve acıların son bulması temennisinde bulundu. Öğrencileri Beylikdüzü’nde ağırlamaktan memnun olduklarını dile getiren Yeşil, ülkelerine gittiklerine Beylikdüzü’nden de selam götürmelerini istedi. Somalili öğrenciler de yemek için teşekkür etti .
Kaynak: İHA