Tülay Bakır’dan Osman Genç’e Ziyaret

AK Parti Samsun Milletvekili Tülay Bakır, Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i makamında ziyaret etti.

Canik'te yapılan çalışmalar hakkında Milletvekili Bakır'a bilgi veren Başkan Osman Genç, Samsun'un daha hızlı ve doğru gelişmesi noktasında birlikte yönetimin şart olduğunu söyledi.

Başkan Genç, "Bu şehir için herkesin söyleyecek sözü olmalı" dedi.

AK Parti iktidarı ile birlikte Türkiye'nin hızlı bir şekilde kalkındığını ifade eden Başkan Osman Genç, Canik'te de ülke ortalamasının üzerinde, Türkiye'ye örnek olabilecek bir gelişim ve değişim gösterdiklerini belirtti.

Başkan Genç, "Canik bu şehrin cazibe merkezi olmuştur, ancak şehrin belli bir noktasının gelişmesiyle büyük veya gelişmiş bir şehir sayılmazsınız. Samsun'un topyekun gelişmesi gerekmektedir. Vezirköprü'nün, Kavak'ın, Asarcık'ın, Terme'nin de özelliklerine göre birer cazibe merkezleri olması gerekiyor" diye konuştu.

Samsun'un geleceği ile alakalı herkesin söz hakkı olduğunu vurgulayan Başkan Osman Genç, "Bu şehir, milletvekilleriyle, valisiyle, belediye başkanlarıyla, sivil toplum örgütleriyle, halkıyla birlikte yönetilmeli. Herkesin bu şehir için söyleyecek sözü olmalı. İşte o zaman Samsun daha hızlı ve doğru bir büyüme trendi yakalar. Samsun'a yapılacak herhangi bir şeyde sivil toplum örgütlerinin, halkın da görüşü alınmalı" şeklinde konuştu.

BAŞKAN GENÇ'E TEBRİK
Canik'in kısa zamanda çok büyük yol kat ettiğini belirten AK Parti Samsun Milletvekili Tülay Bakır da Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i yakaladığı başarıdan dolayı tebrik etti. Milletvekili Bakır, şunları söyledi: "Canik'te AK Parti belediyeciliğinin en güzel örneğini görüyoruz. Canik'in büyümesi, gelişmesi Samsun'un, ülkemizin kalkınması, daha ileriye gitmesi demek. Bunun için Sayın Başkanımızı tebrik ediyoruz. "
Kaynak: İHA