Nuh Eğitim Der’den Vanlı Depremzedeye Ramazan Yardımı

Şırnak’ta faaliyet gösteren Nuh Eğitim Kültür Sağlık ve Dayanışma Derneği, Ramazan ayında yardıma muhtaç insanlara yardımlarını sürdürürken, Vanlı depremzedeyi de unutmadı.

Nuh Eğitim Der’den Vanlı Depremzedeye Ramazan Yardımı
Nuh Eğitim Der, Ramazan yardımlarına ara vermeden devam ediyor. Nuh Eğitim Der Yardım Komisyonu Başkanı Zekeriye Tatar, dernek üye ve gönüllülerinin aralıksız çalışmaya devam ettiğini belirterek, "Bir yandan yardıma muhtaç aileler tespit edilirken, bir yandan da yardımlarımız sürüyor.

Daha önce yardıma muhtaç olduğunu tespit ettiğimiz Vanlı Depremzede Emine Sevik’in evine beyaz eşya olarak bir buzdolabına ihtiyaçları vardı. Dernek üyelerimiz, hayırsever bir vatandaşın bağışladığı 2. el buzdolabını bu aileye vermeyi uygun buldu. Öncelikle buzdolabının eksiksiz ve tam faal çalışması için gerekli kontroller edildikten sonra kendilerine buzdolabını ulaştırdık" ifadelerini kullandı.

Sıcak yaz ayında buzdolabına kavuşan Vanlı depremzede Emine sevik, Nuh eğitim derneğine teşekkür etti. Sevik, "Havalar çok sıcak. Bu sıcak havalarda soğuk bir su içmek için bile, komşularımızdan temin ettiğimiz buz kalıplarıyla idare etmeye çalışıyorduk. Allah sizlerden razı olsun" dedi .
Kaynak: İHA