Beykoz TODEM'den İhtiyaç Sahiplerine Yardım

Beykoz Toplumsal Destek Merkezi , ramazan ayında muhtaç ailelerin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çalışmalarına hız verdi.

Beykoz Belediyesi'nden yapılan açıklamada, ilçede sosyal yardımlaşma ve dayanışma çalışmalarının toplumun tüm kesimlerine yaygınlaşması amacıyla kurulan TODEM'in, ilçe sakinlerinin birinci el ve giyilebilir durumdaki ikinci el giysi bağışlarını ilçedeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırdığı belirtildi.

Açıklamada, merkeze bağışlanan giysilerin öncelikle yıkanıp ütülendikten sonra bedenlerine göre tasnif edildiği ve ardından raflara konulduğu ifade edildi.

Beykoz Belediyesi'ne bağlı Sosyal Masa Birimi tarafından merkeze yönlendirilen ihtiyaç sahiplerinin, tüm giysi ihtiyaçlarını buradan karşılayabildiği anlatılan açıklamada, merkeze gelen ihtiyaç sahiplerinin pantolondan gömleğe, ayakkabıdan terliğe kendi beğenileri doğrultusunda giyinebildiği kaydedildi.

Açıklamamada, merkezde, evlilik hazırlığı yapan çiftler için gelinlik ve nişanlıkların da bulunduğu belirtilerek, TODEM'in ilçede bugüne kadar 295 aile ve 337 çocuğa ulaşarak ihtiyaçlarını giderdiği ifade edildi.

Muhabir: Metin Tokgöz

Yayıncı: Nurhan Çorlu
Kaynak: AA