Başbakan Yardımcısı Bozdağ'dan Hilmi Özkök Değerlendirmesi

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Ergenekon davasında tanık olarak ifadesine başvurulan Eski Genel Kurmay Başkanı Hilmi Özkök ile ilgili olarak Kars’ta değerlendirmede bulundu.

Başbakan Yardımcısı Bozdağ'dan Hilmi Özkök Değerlendirmesi
Konuyla ilgili olarak basın mensuplarının sorularını cevaplayan Bozdağ, işin detaylarına henüz vakıf olmadığını söyledi.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, “Daha devam eden bir konu. Basına bu konularla ilgili olarak bazı Son dakika haberleri düşüyor. Ama işin doğrusu konunun detaylarına henüz vakıf değilim” dedi.

Kars’tan ayrılmadan önce iki günlük Kars ziyaretini değerlendiren Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Özkök’ün devam eden davada tanıklığına başvurulduğunu ifade etti.

Bozdağ, “Detaylar ortaya çıktıktan Sonra daha sağlıklı bir değerlendirme yapılabilir. Şu anda konu Sayın Hilmi Özkök’ün devam eden dava da tanıklığına başvurulmuş olması ve tanık olduğu konulara ilişkin mahkeme heyetinin sorduğu sorulara cevap veriyor olmasıdır. Bu soruların cevaplarına henüz vakıf değiliz. Vakıf olduktan Sonra da daha farklı bir değerlendirme yapacağız” diye konuştu.

Bir süre havaalanı VIP Salonu’nde dinlenen Başbakan Yardımcısı Bozdağ, hava yoluyla Kars’tan ayrıldı .
Kaynak: İHA