Bartın'daki Yangın

Bartın turistlik tatil köyü İnkum’da çıkan orman yangınında, birçok vatandaş yangının söndürülmesi için seferber olurken, bazı vatandaşların Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi ön öleme maçını izlemesi tepkiye neden oldu.

Bartın turistlik tatil köyü İnkum’da çıkan orman yangınında iki farklı görüntü ortaya çıktı. Birçok vatandaş ve kurumlar yangının söndürülmesi için seferber olurken, bazı vatandaşlar Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi ön öleme maçını izlemeyi tercih etti

Yangın ilk çıktığı andan itibaren ormana koşan gençler, ellerine aldıkları su bidonu, su kovası, battaniye, kazma ve küreklerle yangının büyümemesi için fedakarlıkta bulundu. Duman ve alevlere rağmen büyük bir cesaret örneği sergileyen gençlerin bu tutumu herkes tarafından takdirle karşılandı. CHP Bartın Milletvekili Muhammet Rıza Yalçınkaya, fedakarlık yapan gençlere teşekkür etti.

Gençlerin fedakar davranışına rağmen yangını hiç umursamayanlar Fenerbahçe’nin Vaslui ile yaptığı Şampiyonlar Ligi ön öleme maçını izledi. Herkes yangına müdahale ederken bazı vatandaşların yangını hiçe sayıp maç izlemesi tepkilere neden oldu .
Kaynak: İHA