Sultandağı ve Dinar İlçelerinde Bayramlaşma Programı Düzenlendi

Sultandağı İlçe Kaymakamlığı'na vekalet eden Çay Kaymakamı Hayati Taşdan, kaymakamlıktaki bayramlaşmaya katıldı.

Kaymakam Taşdan, Ramazan Bayramı nedeniyle kamu kurum yöneticileri, siyasi parti temsilcileri ve köy muhtarlarıyla Sultandağı Kaymakamlığı'nda bir araya geldi. Çay ve Sultandağı ilçelerinin birbirlerine yakın ve kardeş ilçeler olduğunu ifade eden Taşdan, Sultandağı'na yeni kaymakam atanana kadar, birlikte çalışacaklarını belirtti.

Taşdan, daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığı'na giderek, askerlerle bayramlaştı.

Bayramlaşmaya, Sultandağı Belediye Başkanı Osman Acar, AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Genç de katıldı.

-Dinar'da Bayramlaşma-

Dinar'da Bayramlaşma töreni Belediye Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

Belediye Başkanı Saffet Acar ve Belediye Meclis Üyeleri davetlileri girişte karşılarken, CHP Dinar İlçe Başkanı Mevlüt Er ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Eski Belediye Başkanı Yener Yaşar Emeksiz de, törende hazır bulundu.

Belediye Başkanı Saffet Acar, havaların sıcak olduğu güzel bir Ramazan ayı geçirdiklerini belirterek, ''Bayramlar insanların bir araya geldiği, dostlukların yaşandığı günlerdir. Başta hemşehrilerimiz olmak üzere, tüm İslam aleminin bayramını kutluyor ve hayırlara vesile olmasını diliyorum'' dedi.

Törene katılan Dinar eski Belediye Başkanı Yener Yaşar Emeksiz ise bayram günlerinde insanların tek yürek olması gerektiğini dile getirerek, ''Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmanın hepiz için yarar sağlayacağına inanıyorum'' diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Dinar İlçe Başkanı Mevlüt Er de, katılanların bayramlarını kutladı.

-AK Parti Dinar Teşkilatı'nda bayramlaşma-

AK Parti ilçe binasında Ramazan Bayramı nedeniyle, Genel Merkez Hukuk Müşaviri Ali Özkaya, Dinar İlçe Başkanı Nazif Metehan Aydın ve ilçe teşkilatı yöneticileri, Dinar eski Belediye Başkanı Mustafa Tarlacı ile partililerin katılımıyla bayramlaşma yapıldı.

AK Parti Genel Merkezi Hukuk Müşaviri Ali Özkaya, bayramların aileyle, dost ve akrabalarla kutlanan güzel günler olduğunu vurgulayarak, ''Hepinizin bayramını kutluyorum. 23 Ağustos günü Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu ilçemize gelerek, Çayüstü köyü ve Yıprak beldesinin sulama göletlerinin temelini atacak, kendisini en iyi şekilde karşılayacağız'' dedi.

AK Parti Dinar İlçe Başkanı Metehan Aydın ise İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutladığını ifade ederek, Dinar'da yatırımların tüm hızıyla devam ettiğini, Bakan Eroğlu'nu temel atma törenleri nedeniyle ağırlamaktan mutlu olduklarını kaydetti.

Muhabir: Eser Devran Çekinir - Sinan Kutlar / Serdar Yılmaz

Yayıncı: Mürsel Çetin
Kaynak: AA