Mhp’de Bayramlaşma
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanlığı’nca Ramazan Bayramı kapsamında organize edilen bayramlaşma törenine yoğun ilgi gösterildi.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ın da katılım gösterdiği bayramlaşma töreninde konuşan İzgioğlu, “Cenab-ı Allah’a hamt olsun; bir Ramazan Bayramı’na daha erişmenin huzur ve mutluluğu içindeyiz. Sayılı ve özel olan bu günlerde vatandaşlarımızla kucaklaşmanın heyecanını yaşadık. Buraya gelemeyen partili-partisiz bütün hemşerilerimizin bayramını da en içten duygularla kutluyor, esenlikler diliyorum” dedi.
Bu bayramı da yine buruk kutladıkları yorumunda bulunan İzgioğlu, “Çünkü; ihanet ve husumet cephesinin el ele vererek kuşattığı ülkemizin içinde bulunduğu sorunlar, bir yıl öncesine göre azalmamış, daha da arttı. Hemen her gün şehitler veren, bölücü mihrakların cüretini artırdığı, şımardığı Türkiye, komşu ülkelerdeki siyonizmin kışkırttığı ayrılıkçı hareketlerin baskısı altında. Eli kanlı katillerin ve onlara kol kanat geren dış güçlerin on yıl öncesine göre hayal dahi edemeyecekleri şekilde mesafe almış olmaları, ülkemiz adına sorumluluk hissi olan herkesin üzerinde düşünmesi gereken bir durumdur. Dolayısıyla herkesi kucaklayan ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş felsefesi olan Türk milliyetçiliği ortak paydasında buluşmak, milli direncimizi artırmak mecburiyetindeyiz” diye konuştu.