Antalya Protokolü Bayramlaştı

Antalya Valiliği tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

Antalya Protokolü Bayramlaştı
Antalya Kültür Merkezi’ndeki(AKM) bayramlaşmaya Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kemal Korkmaz, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse ve il müdürleri katıldı.

Antalya protokolü ile tek tek bayramlaşan Altıparmak, törene katılan çocuklarla da yakından ilgilendi Vali Altıparmak, Antalya’da güzel bir bayram yaşadıklarına değinerek, Ramazan ayını huzur içinde tamamladıklarını kaydetti.

Antalya’da resmi bayramlaşmada istedikleri ilgiyi göremediklerinden yakınan Vali Altıparmak, “ Antalya’da bu resmi bayramlaşmada istediğimiz ilgiyi göremiyoruz. Özellikle siyasi partilerden olsun, milletvekillerinden olsun genel olarak. Ben buraya bütün şehrin bayramlaşmasının yapıldığı yer olarak bakıyorum. Daha sonra onlarda meşguliyetlerin dışında zaman ayırıp gelirlerse mutlu olacağız. Tüm Antalya’da bulunan misafirlerimizi ve hemşerilerimizin bayramını kutluyoruz” ifadelerini kullandı.

Antalya’da bayram boyunca tüm kamu kurum ve kuruluşlarının gerekli tedbirleri aldığının altını çizen Vali Altıparmak, “ İnşallah en güzel şekilde bayramı tamamlayacağız. Özellikle araç kullananların dikkatli olmalarını istiyorum” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ise, “Antalya’nın çok keyifli ve mutlu bir şekilde bayramı idrak ettiğini düşünüyorum. Kamu kuruları üstüne düşenleri yerine getirdi. Antalya’da bulunan herkese iyi bayramlar diliyorum. Ama aynı mutluluğu, refahı İslam coğrafyasında göremiyoruz. Biran önce özelikle Orta Doğu coğrafyasında insan hakları sorunlarının bitmesini istiyoruz. Oraya da barış ve esenlik gelmesini diliyorum” açıklamasında bulundu .
Kaynak: İHA