Park Açılışları Devam Ediyor

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Gökçebostan mahallesinde bulunan Muttalip Efendi Parkı’nın açılışına katıldı.

Park Açılışları Devam Ediyor
Gökçebostan Mahallesi'nde bulunan ve Sivas Belediyesi tarafından düzenlenerek içerisine halı saha, spor parkı, çocuk oyun gurubu ve oturma guruplarının konulduğu Muttalip Efendi Parkı’nın açılışı yapıldı. Sivas Belediyesi Konservatuarı Halk Oyunları ekibinin gösterisi ile başlayan açılış programında konuşan Mahalle Muhtarı Halil İbrahim Kaymak, yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'e teşekkürlerini iletti. Muhtarın ardından konuşan Ürgüp, “Sivas Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bu tarafa bütün mahallelerde hiçbir mahalleyi birbirinden ayrı tutmadan ihtiyaçlarını tespit ederek hizmetleri yapmaya gayret gösteriyoruz. Yapılan kültürel etkinlikler çok önemlidir. Sportif etkinlikler çok önemlidir” dedi.

Yapılan faaliyetler hakkında bilgi veren Ürgüp, Sivas'ta en önemli işin milli birlik ve beraberliği sağlamak olduğunu kaydetti.

Konuşmaların ardından Muttalip Efendi Parkı’nın açılışı yapıldı.

Parkın açılışına Doğan Ürgüp’ün yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcıları Orhan Demirok, Cafer Çongar, Hayri Köse, Yılmaz Uysal, Mehmet Avcı, Muhtarlar Derneği Başkanı Duran Koç, mahalle muhtarları ile vatandaşlar katıldı.

Kaynak: İHA