Mezarlıklarda Bayram Temizliği

Çorlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çorlu şehir merkezinde bulunan yeni ve eski mezarlıkta temizlik çalışması başlattı.

Mezarlıklarda Bayram Temizliği
Bayram öncesi başlatılan çalışmalarda çok sayıda personel görev aldı. Çorlu şehir merkezinde sürdürdükleri temizlik faaliyetlerini aralıksız olarak yürüten Çorlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde mezarlıklarda da bakım ve temizlik çalışması başlattı.

Sabahın erken saatlerinde Omurtak Caddesi üzerinde yer alan eski asri mezarlıkta başlatılan temizlik çalışmalarında Çorlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde yer alan çok sayıda personel ve iş makinesi görev aldı. Mezarların bulunduğu alanları otlardan arındıran temizlik işleri personeli, kuru otları da temizlediler. Mezarlıklarda bulunan çam ağaçlarından dökülen yaprakları da süpüren ekipler, çöp torbalarına doldurdukları ot ve yaprakları kamyonlara doldurdular.

Ramazan Bayramı dolayısıyla binlerce kişinin ziyaret edeceği mezarlıkların temizliğine özen gösterdiklerini kaydeden yetkililer, sadece bayram dolayısıyla değil mezarlıklarda rutin olarak temizlik işlemi yaptıklarını belirttiler. Yetkililer: “Ramazan Bayramı dolayısıyla daha kapsamlı bir temizlik gerçekleştiriyoruz. Bunun dışında rutin olarak mezarlıklarda temizlik ve bakım faaliyeti yürütüyoruz” dediler.

Çorlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince Omurtak Caddesi üzerinde yer alan eski asri mezarlıkta yapılan temizlik çalışmalarının ardından yeni mezarlık ile Sağlık Mahallesinde yer alan mezarlıkta da temizlik ve bakım çalışması yapılacağı belirtildi .
Kaynak: İHA