Malatya Belediyesi'nden Vali Saran Onuruna İftar

Malatya Belediyesi, Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı'na atanan Malatya Valisi Ulvi Saran onuruna iftar verdi.

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın Vali Ulvi Saran onuruna verdiği iftara, AK Parti Malatya Milletvekilleri Mustafa Şahin ve Hüseyin Cemal Akın da katıldı.

Vali Saran, yaptığı konuşmada, Malatya'da görev yaptığı 3 yıllık süre içerisinde en büyük desteği Malatya Belediyesi'nden aldığını ifade etti.

Saran, ''Belediye Başkanımızla bir çok hizmeti, bir çok faaliyeti birlikte omuzladık. Bir çok konuda samimi ve esaslı bir biçimde yardımını, desteğini gördük. Belediye Başkanımız halkın temsilini en üst seviyede yerine getiriyor, yerel hizmetleri en iyi şekilde ifa ediyor'' dedi.

Malatya insanının kadirşinas olduğunu kaydeden Saran, ''Kanaatime göre Malatya bu bölgedeki iller arasında parmakla gösterilecek bir il hüviyetine kavuşacak'' ifadesini kullandı.

Malatya'nın geleceğinin daha aydınlık olmasının yerel yönetimlerin ve sivil toplum kuruluşlarının güçlenmesine bağlı olduğunu belirten Vali Saran, ''Halkın sağduyusu, geleceğini belirleme ve şartlarını daha iyi kullanma yönündeki iradesi Malatya'yı daha ileri götürecektir'' dedi.

Ahmet Çakır da Vali Ulvi Saran'la 3 yıllık görev süresi içerisinde çok güzel çalışmalar yaptıklarını ve kendisinden çok istifade ettiklerini belirtti.

Başkan Çakır, Vali Saran'ın Malatya'nın tarihi ve doğal güzelliklerinin ortaya çıkarılması adına bir çok proje başlattığını söyledi.

Vali Saran'a teşekkür eden Çakır, Saran'a çeşitli toplantılarda çekilen fotoğraflarından oluşan bir albüm hediye etti.

Muhabir: Yeter Erdine

Yayıncı: Önder Felek
Kaynak: AA