İhlas Koleji’nden Büyük Başarı

Üniversite adayları tarafından merakla beklenen Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) sonuçlarına göre, 2012-ÖSYS yükseköğretim programlarına merkezi yerleştirme sonuçları açıklandı.

İhlas Koleji’nden Büyük Başarı
İhlas Eğitim Kurumları çatısı altında eğitim veren Özel İhlas Anadolu Lisesi yüzde 93’lük yerleştirme oranıyla büyük bir başarıya imza attı. Sonuçların açıklanmasından sonra konuşan İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç, üniversiteye girmeye hak kazanan tüm öğrencileri kutladı. Özel İhlas Anadolu Lisesi’nin almış olduğu başarıya da değinen Koç, yapılan çalışmaların meyvesini verdiğini belirterek emeği geçenlere teşekkür etti. Hangi iş kolunda olunursa olunsun istikrarın önemli olduğuna değinen Koç, elde edilen başarıların tesadüfi olmadığını gösterdiklerini vurguladı. Eğitim sektöründe böylesine başarılı bir çizgiyi tutturmanın çok zor olduğunu dile getiren Koç, İhlas Koleji’nin yaptıkları çalışmalarla bu çizgiyi koruyacaklarının altını çizdi. Bireysel başarılardan çok okul başarısına önem verdiklerinin altını çizen Koç, “Okullarımızda tüm öğrencilerimizin başarılı olması için projeler üretiyoruz, yeni atılımlar yapıyoruz. Okullarımızda eğitim gören her öğrenci bizim için aynıdır. Önemli olan her öğrencimizin üniversiteye girebilmesinin yanı sıra istediği bölümleri kazanmasıdır. Bunun gerçekleşmesi için işine kendini adamış, kendini sürekli yenileyen ve konusunda deneyimli kadrolarımızla durmaksızın çalışıyoruz” dedi.

Son olarak üniversite kayıtlarının ardından açıklanacak olan ek kontenjan yerleştirmelerine de değinen Koç, “Ek kontenjan yerleştirmeleri de büyük önem taşıyor. Benim inancım ek kontenjan yerleştirmelerinden sonra başarı oranımız daha da yükselecektir” dedi.

Kaynak: İHA